Lenovo IdeaPad G50-45 cu procesor AMD si placa video dedicata

March 29, 2016
laptopuri ieftine promotii

Calitate buna la bani putini. O realitate pentru care celor de la Lenovo ar trebui sa le fie adresate numai cuvinte de lauda. Sa nu credeti totusi ca sub brand-ul asiatic un super-computer ar costa cat o lanterna.

Nu. Dar un laptop precum Lenovo IdeaPad G50-45, pentru care indeplinirea sarcinilor si activitatilor de peste zi este ceva normal, la un pret bun iarasi este un fapt banal.

Configuratia hardware este realizata cu ajutorul AMD. Procesorul quad-core A8-6410 cu o frecventa standard de 2 GHz iar in Boost de 2,4 GHz vine cu un chip grafic dedicat ATI Radeon R5 M330. Ram-ul este de 4 GB. Pentru stocarea datelor este disponibil un HDD cu 5400 rpm si 1 TB capacitate.
Lenovo IdeaPad G50-45
Ecranul cu diagonala de 15,6 inch este un LED cu rezolutie HD si cu un strat protector lucios. Datorita acestor caracteristici culorile sunt vesele, imaginile sunt clare si luminoase. Tastatura este chiclet cu o cursa optimizata.

Confortul oferit de tastatura laptopului Lenovo IdeaPad G50-45 si senzatia placuta aparuta la atingerea oricarei taste vorbesc de la sine despre calitatea acesteia.

Design-ul este modern, cu interesante variatii de tonuri de culoare si cu finisaje bine realizate. Liniile contureaza un volum total de 25 mm grosime cu o greutate de 2,5 kg.

Spatiile sunt bine delimitate, precizia de laser spunandu-si cuvantul si la taieturile fin rotunjite ale marginilor. Cele doua parti ale dispozitivului sunt unite de doua balamale care chiar daca par firave, rezistenta si duritatea le-a fost intens testata.

Pe partea de multimedia sunt disponibile un DVD, o camera web HD, cititor de carduri si difuzoare stereo. Conectivitatea pe laptopul Lenovo IdeaPad G50-45 se realizeaza prin porturile HDMI, VGA, 2 x USB 2.0, USB 3.0.

Comunicatiile prin fir se fac prin LAN 1000 Mbps, iar pe calea undelor prin wireless b/g/n. Autonomia este undeva la patru ore datorita bateriei Li Ion cu 4 celule.

Lenovo IdeaPad G50-45 cu procesor AMD si placa video dedicata 5.00/5 (100.00%) 2 voturi

Leave a Reply