Lenovo IdeaPad Z50-75 laptop cu monitor Full HD

March 7, 2016
laptopuri ieftine promotii

Intr-un viitor mai apropiat decat am putea crede in acest moment, sistemele desktop vor fi devenit istorie si toata desfasurarea de forte cuprinsa intre peretii bloncoaselor constructii vor umple interiorul unui dispozitiv portabil. Lenovo IdeaPad Z50-75 este exemplificarea ideii de mai sus.

Robust, elegant, flexibil in abordarea sarcinilor si aplicatiilor diverse, rigid in intampinarea accidentelor, device-ul are un design interesant in care se evidentiaza finisajul texturat al carcasei din plastic.

Cele doua detalii, finisajul si textura, impiedica amprentele sa devina deranjant de vizibile si totodata creste perceptia atingerii unei suprafete placute.
Lenovo IdeaPad Z50-75

Click aici pentru pret – Lenovo IdeaPad Z50-75

Ecranul este un LED backlight cu 15,6 inch diagonala si rezolutie FullHD. Astfel cei 1920×1080 pixeli vor crea imagini clare si luminoase formate din culori vii si din contraste puternice. Stratul protector este glare, fapt care sporeste calitatile vizuale ale diplay-ului.

Tastatura disponibila pe portabilul Lenovo IdeaPad Z50-75 este completa, ergonomica si are o textura placuta la atingere. In aceste conditii, editarea de texte, de exemplu, va fi o experienta diferita de cele trecute.

Procesorul este un AMD quad-core din seria FX, FX-7500. Construit pe tehnologia de 28 nm, acesta este tractat la 1,9 GHz iar in Turbo Boost urca la 3,2 GHz. Procesorul grafic integrat Radeon R7 Graphics impreuna cu cel dedicat Radeon R7 M260DX isi disputa amical indeplinirea sarcinilor grafice. Memoria RAM este de 8 GB DDR3 ocupand ambele sloturi disponibile. Unitatea de stocare, un HDD cu 5400 rpm, are o capacitate de 1 TB.

In ceea ce priveste conectivitatea, laptopul Lenovo IdeaPad Z50-75 are o placa de reta de 1000 Mbps si un Wireless b/g/n pentru internet si cate un port HDMI, VGA, USB 2.0 si doua USB 3.0 pentru conectarea la alte dispozitive compatibile.

Pe partea de multimedia device-ul are un DVD, o camera web HD, si difuzoare stereo. Autonomia de aproximativ 4 ore ese sustinuta de bateria Li Ion cu 4 celule.

Voteaza acest articol

Leave a Reply