Lenovo ThinkPad T540p laptop cu Windows 7 preinstalat

February 11, 2016
laptopuri ieftine promotii

Lenovo ThinkPad T540p este un laptop robust care confera detinatorului o anumita prestanta chiar da vorbim de biroul de serciciu sau cel de acasa. Configuratia ii permite sa abordeze cu lejeritate aproape toata gama de sarcini, de la divertisment la navigare, de la editare la jocuri nepretentioase.

Laptopul impresioneaza prin atitudinea de forta pe care o emana. La acest lucru isi aduce contributia si grosimea sa de peste 3 cm. Acest profil este conturat de liniile bine trasate care parca si-au lasat umbra pe marginile fiecarui volum pe care il descriu. Carcasa este dintr-un plastic dur care nu permite ca nici o flexare sau torsiune sa afecteze intregul ansamblu. Culoarea aleasa pentru a accentua aceste impresii este negrul.
Lenovo ThinkPad T540p

Click aici pentru pret – Lenovo ThinkPad T540p

Ecranul laptopului Lenovo ThinkPad T540p este LED si are ca protectie un strat anti-glare. Diagonala sa este de 15,6 inch iar rezolutia de 1366×768 pixeli (HD). Culorile au o anumita naturalete, imaginile claritate, tot ecranul fiind scaldat intr-o luminozitate placuta. Tastatura este de tip insula, are tastele distantate iar cursa este optimizata pentru sesiuni confortabile de lucru.

Laptopul are ca procesor un Intel i3 4000M din clasa Haswell construit pe tehnologia de 22 nm, cu o frecventa de 2,4 GHz. Chipset-ul integrat este un HD Graphics 4600. Memoria RAM este DDR3 si are 4 GB. Stocarea datelor se face pe un HDD cu 7200 rpm si 500 GB capacitate.

Printre dotarile laptopului Lenovo ThinkPad T540p mai gasim un DVD, doua difuzoare stereo, o camera web HD si un cititor multicard. Porturile Mini DisplayPort, VGA, 2 x USB 2.0, 2 x USB 3.0 conecteaza laptopul la alte dispozitive compatibile. Pentru comunicatii este disponibil un LAN Gigabit si un Wireless cu protocoalele ac/a/b/g/n. Autonomia buna este sustinuta de bateria Li Ion cu 6 celule.

Greutatea de 2,6 kg nu este cea mai mare intre laptopuri, insa portabilitatea nu este chiar atat de facila. Pentru pretul actualizat click aici.

Lenovo ThinkPad T540p laptop cu Windows 7 preinstalat 5.00/5 (100.00%) 2 voturi

Leave a Reply