Lenovo ThinkPad X1 Carbon 3 laptop premium

April 4, 2016
laptopuri ieftine promotii

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 3 este un ultrbook ajuns la a treia generatie. Este un produs de top, premium sub toate aspectele, recomandat mediului de business. Dar cum oamenii de afaceri sunt si ei oameni, poate cel mai usor dispozitiv din clasa sa poate fi folosit cu incredere acasa sau in orice alt mediu.

Design-ul este unul care impresioneaza chiar de prima data. Deschiderea de pana la 180 de grade, culoarea neagra care parca subtiaza si mai mult grosimea de 13,2 mm (deschis) si 19,2 mm (inchis) sunt detalii care conteaza. Liniile sunt ferme si delimiteaza cu taieturi precise volumele.

Carcasa din fibra de carbon, pe langa faptul ca asigura o greutate semnificativ redusa (1,3 kg), confera ultrabook-ului Lenovo ThinkPad X1 Carbon 3 un aspect impresionant.
Lenovo ThinkPad X1 Carbon 3
Configuratia hardware incepe de la procesorul Intel i7 5500U Broadwell care lucreaza la frecventa maxima de 3 GHz. Acesta are doua nuclee si este construit pe tehnologia de 14 nm.

Procesorul grafic integrat HD Graphics 5500 este continuarea fireasca a configuratiei. Memoria RAM este de 8 GB, iar ca spatiu de stocare portabilul dispune de un SSD de 512 GB capacitate.

Cu porturile MiniDisplayPort, HDMI si cele 2 USB 3.0 sunt asigurate conectarile cu alte dispozitive compatibile. Conexiunea la net se face prin Wireless ac 2×2. Laptopul suporta 4G. Aceasta scurta descriere intareste si mai mult impresia de produs de calitate.

Ecranul intalnit pe Lenovo ThinkPad X1 Carbon 3 este un LED-backlit de 14 inch diagonala. Panoul IPS are o rezolutie WQHD, fapt care da culorilor redate o credibilitate naturala si imaginilor clare o luminozitate foarte placuta. In aceste conditii detaliile sunt reproduse cu mare acuratete.

Tastatura este de tip chiclet, deci are caracteristici care contribuie la crearea experientei placute de care am mai vorbit. Portabilul vine cu Windows 8.1 Pro instalat din fabrica.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 3 laptop premium 4.29/5 (85.71%) 7 voturi

Leave a Reply