Lenovo ThinkPad X1 Carbon ultrabook high-end

April 13, 2016
laptopuri ieftine promotii

Ca laptop de clasa premium, Lenovo ThinkPad X1 Carbon este acel tip de device care arata bine oriunde ar fi pus si se mica bine aproape orice i s-ar cere sa faca.

Se vede, se simte ca design-ul a fost indelung studiat. Toate detaliile sunt asezate exact la locul lor, nu lipseste nimic si totul este indeajuns de complex incat doar aparenta simplitate a minimalismului l-ar putea explica.

Liniile de contur incadreaza volumele cu exactitatea unui laser. Colturile si muchiile sunt atent slefuite. Acestea sunt particularitati care numai o carcasa construita din fibra de carbon le poate avea. Culoarea neagra, cea in care este acoperit intregul device, da un anumit grad de distinctie si eleganta stilului abordat.
Lenovo ThinkPad X1 Carbon
Ecranul ultraportabilului Lenovo ThinkPad X1 Carbon este un superb IPS retroiluminat care, pe o diagonala de 14 inch, are o rezolutie FullHD. Acestea sunt proprietatile panelului care reda culori vii, imagini naturale de o luminozitate deosebita chiar si in conditii de iluminare speciale.

Tastatura este un hibrid reusit care a imprumutat cele mai bune caracteristici ale AccuType si chiclet. Tastele plate si cursa scurta sunt prezumtii pentru performanta. Este rezistenta la accidente ocazionale cauzate de varsarea unor lichide pe suprafata ei. Mai mult decat atat este foarte silentioasa.

Ultraportabilul Lenovo ThinkPad X1 Carbon vine cu un procesor Intel i5 5300U Broadwell care are doua nuclee si o frecventa de 2,3 GHz pentru ca in Boost sa urce pana la 2,9 GHz. Chipset-ul integrat este din clasa HD Graphics seria 5500. Memoria RAM este de 8 GB, iar unitatea de stocare, un SSD, are 128 GB capacitate.

Chiar daca unitatea optica lipseste, este prezenta camera web HD alaturi de difuzoarele stereo. Pe partile laterale sunt chipate porturile MiniDisplayPort, HDMI si cele doua USB 3.0. Legatura la net se face prin Wireless 802.11 ac 2×2. Dispozitivul suporta 4G.

Autonomie in jur de 10 ore si Windows 8.1 Pro preinstalat sunt completarile care rotunjesc oferta laptopului Lenovo ThinkPad X1 Carbon. Pretul actualizat cu un click aici.

Voteaza acest articol

Leave a Reply