Lenovo Yoga 3 Pro ultrabook premium cu touchscreen

February 2, 2016
laptopuri ieftine promotii

Nu poti vorbi despre Lenovo Yoga 3 Pro si sa faci referire doar la balamaua cu deschidere de 360° care transforma laptopul in tableta, la fel cum nu poti vorbi despre acelasi device spunand ca este un gadget din gama business. Poti spune in schimb ca are o configuratie buna care poate rula fara probleme aplicatiile de zi cu zi si ca va impresiona oriunde s-ar afla.

Design-ul a fost gandit in asa fel incat dispozitivul 2in1 sa arate bine in orice pozitie. Moderna, cu note fine futuriste dar in acelasi timp practica, imaginea supla de doar 12,8 mm grosime impresioneaza intr-un fel aparte. Finisajul capacului exterior care imita pielea naturala atat la aspect cat si la textura da o nota exotica.
Lenovo Yoga 3 Pro

Click aici pentru pret – Lenovo Yoga 3 Pro

Display-ul ultraportabilului Lenovo Yoga 3 Pro are diagonala de 13,3 inch si rezolutie QHD+ (3200×1800 pixeli). Este un LED IPS Multi-Touch in 10 puncte care pe langa faptul ca are un timp de raspund extrem de mic, culorile redate sunt puternice, luminozitatea buna si, la o asemenea rezolutie, detaliile au o finete uimitoare.

Tastele sunt plate, au cursa optimizata pentru confort si textura care acopera intregul panou imita si ea pielea, conferind o senzatie foarte placta la atingere. In ordinea importantei, prima piesa hardware este procesorul Intel M-5Y71, dual-core din clasa Broadwell cu o frecventa de 1,2 GHz poate ajunge in Boost pana la 2,9 GHz.

Memoria RAM are 4 GB DDR3 la frecventa 1600 MHz iar unitatea de stocare de tip SSD are o capacitate de 256 GB. Grafica este pusa in seama procesorului integrat HD Graphics 5300 si ca urmare nu se adreseaza pentru jocuri.

Lenovo Yoga 3 Pro mai dispune de camera web HD, cititor de carduri si difuzoare stereo. Ca porturi sunt prezente un microHDMI si 2 USB 3.0. Conectarea la net se face prin Wireless ac. Caracteristicile tehnice sunt intregite de bateria Li Polymer cu 4 celule si o autonomie de pana la 7 ore.

Lenovo Yoga 3 Pro ultrabook premium cu touchscreen 5.00/5 (100.00%) 3 voturi

Leave a Reply