Category Archives: Lenovo

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 3 laptop premium

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 3 este un ultrbook ajuns la a treia generatie. Este un produs de top, premium sub toate aspectele, recomandat mediului de business. Dar cum oamenii de afaceri sunt si ei oameni, poate cel mai usor dispozitiv din clasa sa poate fi folosit cu incredere acasa sau in orice alt mediu. Design-ul… Citeste articolul »

Lenovo IdeaPad Z50-75 laptop cu monitor Full HD

Intr-un viitor mai apropiat decat am putea crede in acest moment, sistemele desktop vor fi devenit istorie si toata desfasurarea de forte cuprinsa intre peretii bloncoaselor constructii vor umple interiorul unui dispozitiv portabil. Lenovo IdeaPad Z50-75 este exemplificarea ideii de mai sus. Robust, elegant, flexibil in abordarea sarcinilor si aplicatiilor diverse, rigid in intampinarea accidentelor,… Citeste articolul »

Lenovo IdeaPad 305-15 laptop Core i5 cu Windows 10

Laptopul Lenovo IdeaPad 305-15 pentru activitati de rutina, cele desfasurate in fiecare zi, este practic exact ceea ce se cauta pentru astfel de situatii. Cu optiunea de a va isoti peste tot, depinde doar de dumneavoastra, laptopul are o configuratie decenta si un aspect cel putin interesant. Nimeni nu stie care este rationasmentul care a… Citeste articolul »

Lenovo IdeaPad 500 cu performante mari si ecran Full HD

Lenovo IdeaPad 500 este un laptop mainstream, dar nu in sensul ca trebuie tinut pe masa ca sistemul desktop ci datorita plajei foarte largi de utilizatori careia ii este adresat. Cu capabilitati multimedia, multitasking, navigare pe net dar si aplicatii privitoare la munca, laptopul isi dovedeste utilitatea la birou, acasa, la terasa sau in excursie.… Citeste articolul »

Lenovo IdeaPad 300 cu procesor Intel Core i7

Laptopul Lenovo IdeaPad 300 este dedicat tuturor celor care apreciaza un produs de calitate si totodata confortul dat de portabilitate. Nici nu poate fi vorba ca un astfel de laptop sa inlocuiasca sistemul desktop, insa cafeaua de dimineata bauta dintr-un fotoliu prin comparatie cu cea bauta stand pe scaunul de la birou are un gust… Citeste articolul »

Lenovo ThinkPad T540p laptop cu Windows 7 preinstalat

Lenovo ThinkPad T540p este un laptop robust care confera detinatorului o anumita prestanta chiar da vorbim de biroul de serciciu sau cel de acasa. Configuratia ii permite sa abordeze cu lejeritate aproape toata gama de sarcini, de la divertisment la navigare, de la editare la jocuri nepretentioase. Laptopul impresioneaza prin atitudinea de forta pe care… Citeste articolul »

error: Content is protected !!