Category Archives: Recomandari

Am incercat sa pun in categoria de recomandari, nu doar laptopuri ieftine ci si pe cele scumpe care care au un raportul performanta-pret foarte bun. Un laptop ieftin nu are neaparat si un raport calitate-pret foarte bun, la fel de bine o alegere mai inspirata ar putea fi un laptop mai scump dar care beneficiaza de o reducere mare de pret.

 

ASUS X550JK-XX166D laptop cu performante de top

Un alt produs al seriei X a cunoscutului si apreciatului brand asiatic, laptopul ASUS X550JK-XX166D, se doreste a fi prima alegere datorita calitatilor deosebite pe care le are. Procesorul Intel i7 Haswell, designul elaborat precum si celelalte dotari promit o experienta cu adevarat reusita, chiar daca este vorba de productrivitate sau de divertisment. Design-ul sobru,… Citeste articolul »

Asus F550JX-DM169D laptop foarte performant la pret bun

Procesorul Intel i7 quad-core pe arhitectura Haswell cu care este echipat laptopul Asus F550JX-DM169D este garantia in alb a unor performante remarcabile. Iar pentru a fi la inaltimea lui, producatorul asiatic a reunit unele dintre cele mai interesante tehnologii si le-a imbracat de sarbatoare intr-o carcasa din policarbonat ce are un finisaj foarte bine realizat.… Citeste articolul »

Acer Aspire ES1-520-343N laptop bun foarte ieftin cu port 1000 Mbps

Concernul Acer vine cu o propunere interesanta a carei versatilitate se rasfrange asupra divertismentului si a productivitatii. Numele ei este Acer Aspire ES1-520-343N si nu se opreste aici. Sobrietatea culorii negre este usor indulcita de rotunjimea fina a colturilor si liniile moderne ale unui design usor si totodata placut. Carcasa este una “calda” fabricata dintr-un… Citeste articolul »

ASUS X555LJ-XX013D laptop ieftin cu procesor Core i5 si placa video dedicata

Laptopul ASUS X555LJ-XX013D combina intr-un mod inedit aspectul rafinat cu multitasking-ul distractiv sau munca de birou riguroasa. Indeajuns de puternic pentru a satisface multe exigente, produsul creat de concernul Asus este inzestrat cu o serie de caracteristici care il disting de celelalte laptopuri din clasa sa. Carcasa din policarbonat are un finisaj interesant realizat. Cercurile… Citeste articolul »

Asus ROG G551JW-CN319D laptop ieftin pentru gaming

Dupa cum ii spune si numele, laptopul de gaming Asus ROG G551JW-CN319D este un device care se adreseaza cu precadere jucatorilor pasionati. Altfel spus, cele mai noi, mai frumoase si mai complexe jocuri pot beneficia de una dintre cele mai bune platforme existente la ora actuala pe piata. Prezentarea lapidara – linii de design simple… Citeste articolul »

Cele mai ieftine laptopuri Dell

Astazi mi-am propus sa compar doua laptopuri ieftine care in momentul actual au cel mai mic pret din gama Dell. O astfel de comparatie sper sa va ajute in alegerea laptopul potrivit necesitatilor dumneavoastra. Laptopurile comparate sunt Dell Inspiron 3551 si Dell Inspiron 3543. Designul este identic la ambele laptopuri despre care am mai discutat in… Citeste articolul »

SSD ieftin

Cel mai util accesoriu pe care il poti cumpara pentru laptopul tau este SSD-ul. Chiar daca vei cumpara cel mai ieftin SSD nu vei regreta alegerea intrucat iti va schimba complet modul de lucru al laptopului. Din oferta de SSD ieftin de la eMAG recomand Kingston intrucat are viteza de scriere de aproximativ 7 ori… Citeste articolul »

error: Content is protected !!