Router Wireless RDS

May 22, 2015
laptopuri ieftine promotii

De regula routerele pot da dureri de cap in special celor care nu se pricep la IT inca de la configurare. De asemenea routerele foarte ieftine se pot bloca frecvent, pot avea fluctuatii de viteza sau se pot strica mult mai repede.

Pentru a preintampina situatii neplacute am facut un research serios si am selectat 2 routere pe care vi le recomand cu maxima incredere intrucat aceste modele s-au aratat foarte fiabile in timp cat si foarte usor de configurat .

1. Router wireless RDS pentru abonamentul Fiberlink 100 Mbps

Daca aveti abonamentul de 100 Mbps va recomand un router ieftin cumparat de foarte multi clienti care s-au declarat extrem de multumiti atat de modalitatea simpla de configurarea routerului cat si de buna functionare a lui si anume modelul TP-LINK TL-WR740N.
Router Wireless RDS TP-LINK TL-WR740N

Vezi oferta pentru router wireless TP-LINK TL-WR740N 

Configurare router pentru RDS:

In primul rand introduceti mufa de internet in portul albastru pe care scrie de regula WAN. In cutie veti primi si un cd cu ajutorul caruia veti putea configura routerul in doar cativa pasi simpli dand click pe Easy Setup Assistant, iar dupa ce selectati limba dati start, iar la tipul conexiunii alegeti PPPoE, dupa care o sa va ceara sa introduceti userul si parola pe care le-ati primit pe contractul de internet.

O alta metoda de configurare ca router RDS este sa introduceti in browser adresa http://tplinkwifi.net sau http://192.168.1.1/ dupa care in casuta de user introduceti admin iar la parola tot admin. Dati click pe next ca sa incepeti quick setup si la fel ca in cazul de mai sus se selecteaza conexiunea PPPoE si se introduce userul si parola primite de la RDS

2. Router wireless RDS pentru abonamentul Fiberlink 300 Mbps, 500 Mbps sau 1000 Mbps.

Pentru conexiuni de mare viteza va recomand Asus RT-N18U, un router profesional ce inglobeaza tehnologii de ultima generatie, foarte rapid si fiabil si cu toate acestea are un pret accesibil. Acest router beneficiaza de foarte multe functionalitati, inclusiv 1 port USB 2.0 si 1 port USB 3.0 la care poti conecta diverse dispozitive pentru a le distribui in retea precum imprimanta, hard, scanner etc.
Router Wireless Asus RT-N18U

Vezi promotia la router wireless Asus RT-N18U

Configurare router RDS pe conexiune PPPoE:

Dupa ce ati introdus cablul de internet tastati adresa 192.168.1.1 in browserul dumneavoastra, dupa care in mod automat o sa va redirectioneze catre o interfata de configurare rapida. Pentru a intra tastati admin in casuta de user, si tot admin in casuta de parola. Mare lucru nu veti avea de facut intrucat acest router o sa va detecteze automat conexiunea si setarile la internet.

In cazul in care indiferent de modelul modemului obtineti viteze destul de mici cand sunteti conectat pe wireless folositi aplicatia inSSIDer 3.1.2.1 cu ajutorul careia observati pe ce canale emit routerele vecinilor si incercati sa setati routerul pe un canal diferit intrucat cu cat sunt mai multe routere pe acelasi canal cu atat scade calitatea semnalului.

Router Wireless RDS 5.00/5 (100.00%) 9 voturi

Leave a Reply