Toshiba Satellite C55-C-137 cu design frumos si autonomie mare

January 5, 2016
laptopuri ieftine promotii

Toshiba Satellite C55-C-137 este pentru cei care se vor a fi remarcati. Si nu pot fi remarcati decat daca isi etaleaza laptopul la un curs, pe o terasa sau la birou. Altfel spus, device-ul este usor de transportat si depozitat datorita greutatii si dimensiunilor reduse.

Pe langa aspect mai conteaza si dotarile tehnice. Activitatile curente sau sarcinile nu atat de costisitoare din punct de vedere energetic sunt abordate cu lejeritate.
Toshiba Satellite C55-C-137

Click aici pentru pret – Toshiba Satellite C55-C-137

Design-ul pune in valoare calitatile estetice ale produsului. Linia minimalista mai mult lasa sa se subinteleaga contururile zvelte si volumele proportionate. Culoarea alba da o nota de distinctie aparte, finisajul riguros dand o paradoxala stralucire a stratului protector in fata amprentelor. Carcasa este dintr-un plastic de calitate care chiar daca pare subtire este foarte rezistent.

Display-ul laptopului Toshiba Satellite C55-C-137 este LED, are diagonala de 15,6 inch si rezolutia de 1366×768 pixeli. Tehnologia TruBrite defineste culorile vii si contrastele adanci.

La interior, laptopul are un procesor din familia Intel Core i3, modelul 4005U cu tehnologie Haswell. Cache-ul este de 3 MB iar frecventa este tactata la 1700 MHz ceea ce ofera o performanta este suficienta pentru sarcinile obisnuite precum editari de text, browsing, filme, muzica, acestea realizandu-se cu un consum redus de energie.

Grafica este sustinuta doar de HD Graphics 4400, procesorul grafic integrat ceea ce ajuta foarte mult la prelungirea autonomiei atunci cand rulati pe acumulator, cu o calitate optima.

Memoria RAM este de tip DDR3 (1600 MHz) si ne ofera 4 GB instalati pe unul dintre cele 2 sloturi disponibile. Celalalt slot liber poate fi folosit pentru a mai adauga memorie pana la un maxim de 16 GB total pe ambele sloturi. HDD-ul are 5400 rpm si spatiu de stocare de 500 GB.

Portabilul mai dispune de DVD RW, difuzoare cu un sonor de buna calitate, microfon, camera web HD, cititor multicard. Porturile sunt HDMI, RJ-45, doua USB 2.0 si USB 3.0. Placa de retea duce pana la 100 Mps, Wireless-ul este 802.11 b/g/n, iar Bluetooth-ul 4.0+LE.

Libertatea de miscare pe care o da bateria Li Ion cu 4 celule este de pana la 7 ore. Asta datorita tehnologiilor care imbunatatesc performantele acumulatorului dar si a hardware-ului optimizat pentru consum redus.

Toshiba Satellite C55-C-137 este un portabil foarte aspectuos, cu specificatii bune si cu un pret accesibil pe care il aflati printr-un click aici.

Toshiba Satellite C55-C-137 cu design frumos si autonomie mare 5.00/5 (100.00%) 3 voturi

Leave a Reply