Toshiba Satellite C70-C-198 laptop cu ecran de 17,3 inci si Windows 10

January 5, 2016
laptopuri ieftine promotii

Un laptop care surprinde, Toshiba Satellite C70-C-198 este foarte bun pentru sarcinile zilnice, sarcini printre care se regasesc navigarea pe net, aplicatii de tip office, divertisment multimedia si ocazional un joc care nu are nevoie de mari resurse.

Finisajul carcasei de plastic este deosebit, cu un model texturat interesant anti-amprente digitale si praf. Design-ul minimalist este o combinatie de linii simple dar puternice care evidentiaza subtil volumele si in acelasi timp definesc un intreg unitar si placut. Culoarea inchisa vine foarte bine pe acest profil.
Toshiba Satellite C70-C-198

Vezi aici pretul pentru laptopul Toshiba Satellite C70-C-198

Ecranul generos ca dimensiuni, are diagonala de 17,3 inci, este la fel de ofertant si in ceea ce priveste rezolutia, aceasta fiind HD+. Culorile scoase de laptopul Toshiba Satellite C70-C-198 sunt naturale, imaginile clare, contrastele excelente. Aceasta este de fapt tehnologia TruBrite. Tastatura este plata pentru o viteza mare de scriere si un confort deosebit al degetelor si incheieturilor.

Performanta se bazeaza pe procesorul Intel Pentium din clasa Broadwel, pe 14 nm. Acest dual-core este tactat la 1900 MHz in conditii standard si are un cache de 2048 KB. Procesorul grafic este integrat, HD Graphics.

RAM-ul are o capacitate instalata din fabrica de 4 GB DDR3, dar datorita celuilalt slot liber poate fi imbunatatit prin adaugare de memorie pana la un maxim de 16 GB pe doua sloturi. Pentru stocarea datelor, laptopul dispune de un HDD cu 5400 rpm si 500 GB capacitate.

Multimedia este bine reprezentata pe laptopul Toshiba Satellite C70-C-198 prin DVD RW, camera web HD, cititor multicard, microfon integrat si difuzoare stereo asistate pentru un sunet de inalta fidelitate. Porturile acopera partile esentiale prin iesirea audio, HDMI, RJ-45, doua USB 2.0 si un USB 3.0.

Comunicatiile sunt posibile datorita placii de retea Gigabit, Wireless b/g/n si Bluetooth. Bateria Li Ion cu 4 celule asigura o autonomie de cateva ore. Laptopul vine cu Windows 10 Home pe 64 biti preinstalat.

In esenta, Satellite-ul de la Toshiba nu este cel mai usor laptop dar suplineste prin design si dotari.

Toshiba Satellite C70-C-198 laptop cu ecran de 17,3 inci si Windows 10 5.00/5 (100.00%) 3 voturi

Leave a Reply