Toshiba Satellite CL10-B-103 netbook ieftin si bun

January 4, 2016
laptopuri ieftine promotii

Mic, usor, aspectuos si cu performante bune, Toshiba Satellite CL10-B-103 este o aparitie cel putin interesanta. Adresat persoanelor dinamice care vor sa fie la curent cu ultimele noutati de pe retelele de socializare sau vor sa comunice altfel decat prin telefon, laptopul poate deveni companionul de incredere.

Liniile de design sunt curate, volumele bine definite. Sobrietatea lor este usor atenuata de auriul in care este finisat. Fara a fi ostentativa, culoarea atrage atentia vorbind despre prezenta portabilului. Referiritor la finisaj, ceva asemanator poate fi gasit si pe produsele premium.

Carcasa este in totalitate din policarbonat care, datorita felului in care a fost lucrat, nici nu lasa impresia ca ar fi vorba de un astfel de material. Cu numai 1,1 kg si 2 cm grosime, portabillul poate fi prezent oricand, oriunde.
Toshiba Satellite CL10-B-103

Click aici pentru pret – Toshiba Satellite CL10-B-10

Toshiba Satellite CL10-B-103 are un ecran LED TFT de numai 11,6 inch si rezolutie HD. TruBrite, tehnologia patentata Toshiba, isi face simtita prezenta prin culorile vii si imaginile clare ce sunt puse in evidenta datorita contrastului foarte bun. Tastatura este de tip chiclet. Silentioasa, cursa scurta a tastelor bine definite, deci optimizata pentru confort si placerea de a tasta.

Performanta laptopului consta in procesorul Intel Celeron, model N2840 ce a fost realizat pe o tehnologie de 22 nm. Acesta vine cu o frecventa de 2160 MHz in regim normal de utilizare ce poate sa urce pana la 2580 MHz prin tehnologia Intel Turbo Boost.

Ajustarea frecventei se face in mod automat, nu trebuie sa efectuati nicio setare, sistemul de operare fiind cel care va solicita procesorului o frecventa mai mare atunci cand sarcinile de lucru necesita acest aspect.

RAM-ul este de tip DDR3, are 2 GB capacitate si o frecventa de 1600 MHz. Pentru stocarea datelor importante este disponibil un SSD de 32 GB ce reprezinta cea mai buna solutie pentru acest tip de device deoarece consuma putin, este rezistent la socuri, degaja putina caldura, este mai usor decat un hard disc obisnuit, si sa nu uitam viteza incomparabil mai mare.

Pentru grafica, portabilul foloseste chisetul integrat HD Graphics ceea ce este suficient pentru sarcinile de zi cu zi cu exceptia jocurilor care de regula necesita o placa video dedicata. In schimb marele avantaj al procesorului video integrat este consumul redus de energie, furnizand un plus pe partea de autonomie.

Portabilul Toshiba Satellite CL10-B-103 mai are camera web HD, cititor multicard, microfon integrat, precum si difuzoare stereo cu tehnologie DTS Sound pentru un sunet clar. In ceea ce priveste conectivitatea si comunicatiile, pe micutul laptop sunt prezente porturile HDMI, USB 2.0 si USB 3.0.

Wireless-ul 802.11 b/g/n si Bluetooth 4.0+LE se ocupa de conectarea la internet, cat si pentru a se interconecta cu alte gadgeturi pentru a face schimb de fisiere. Noul standar LE al Bluetooth-ului se refera la un consum de energie foarte mic, comparativ cu vechile standarde.

Bateria este Li Ion cu 2 celule poate furniza o autonomie de peste 5 ore daca optimizam setarile pentru consumul redus de energie. Laptopul vine cu Windows 8.1 Home ca sistem de operare preinstalat putand sa faceti in mod gratuit upgrade la Windows 10 pana prin luna iunie. Odata realizat upgrade-ul va puteti bucura de sistemul de operare Window 10 pe perioada nedeterminata.

Punand in balanta toate cele prezentate, concluzia este ca Toshiba Satellite CL10-B-103 are un pret conform cu specificatiile si calitatea oferita. Pentru oferta actuala dati click AICI.

Toshiba Satellite CL10-B-103 netbook ieftin si bun 5.00/5 (100.00%) 3 voturi

Leave a Reply