Toshiba Satellite L50-B-1DM Core i3, 6 GB DDR3

August 5, 2015
laptopuri ieftine promotii

Toshiba Satellite L50-B-1DM este un laptop accesibil cu un design ireprosabil, fiind atat usor 2.2kg cat si subtire 23.5mm, si de asemenea ofera performante foarte bune fiind echipat complet, inclusiv placa video dedicata si DVD RW.

Procesorul este modelul 4005U, facand parte din familia Core i3 de la Intel, realizat pe arhitectura Haswell, cu frecventa de 1700 MHz si cache de 3 MB si ofera un raport foarte echilibrat intre performanta si consum de energie.

Datorita consumului redus de energie, creste considerabil autonomia, si in acelasi timp scade caldura degajata, fara a face vreun compromis de performante, acestea fiind cel putin egale cu ale unui procesor din vechile generatii de core i3 cu consum dublu de energie.
Toshiba Satellite L50-B-1DM

Vezi aici promotia la Toshiba Satellite L50-B-1DM

Ecranul este de tip HD pe tehnologie LED cu diagonala de 15.6 si rezolutia maxima de 1366 x 768, si are aspect TruBrite, adica lucios ceea ce permite un contrast mai puternic si culori vibrante, insa nu este recomandat lucrul in aer liber intrucat suprafata lucioasa tinde sa reflecte lumina si scade vizibilitatea. Display-urile lucioase sunt perfecte pentru interior, oferind calitate net superioara a imaginii fata de display-urile mate.

Laptopul Toshiba Satellite L50-B-1DM este echipat cu 2 module de memorie de 4 GB DDR3 si respectiv 2 GB DDR3 ce ruleaza la frecventa de 1600 MHz. Este suficient RAM incat sa nu va faceti griji indiferent cate aplicatii sau cate ferestre de browser rulati in acelasi timp. Stocarea este realizata pe un hard disk clasic cu 5400 rpm avand capacitatea de 1 TB.

Placa video dedicata este modelul R7 M260 Radeon produsa de AMD, si are capacitatea de 2 GB DDR3 putand rula jocuri mai noi precum Dota sau Battlefield insa la detalii minime sau medii.

Dotarile multimedia pentru Satellite L50-B-1DM sunt: DVD RW, cititor de carduri, camera web cu rezolutie HD si microfon incorporat, difuzoare marca Onkyo cu tehnologie DTS. Onkyo este una dintre cele mai recunoscute companii pe plan mondial in ceea ce priveste sonorizarea, astfel ca difuzoarele incorporate pe acest laptop ofera maximul de calitate posibila.

La fel de bine se prezinta si la capitolul porturi avand atat VGA pentru conectarea la proiectoare si monitoare din generatii mai vechi, cat si port HDMI pentru partajarea imaginii pe televizoare/monitoare sau proiectoare de ultima generatie. De asemenea ofera 1 port USB 2.0 pentru diferite conectari de periferice, si 2 porturi USB 3.0 pentru transfer de date de 10 ori mai rapid decat standardul 2.0

In ceea ce priveste conectarea la internet beneficiaza de cele mai noi standarde, avand placa de retea cu tehnologie Gigabit pentru conexiunea prin cablu cu viteza de pana la 1000 Mbps, iar placa de retea wireless suporta cel mai nou standard de viteza 802.11 ac (intel dual band). Ca parte integrata a placii de retea wireless, este functia Wi-Fi Certified Miracast ce permite sa partajati continutul laptopului pe alte dispozitive cu aceeasi functie precum smart tv, proiectoare de ultima generatie sau tablete.

Si modulul bluetooth se bucura de ultimul standard 4.0 + LE, oferind suport atat pentru gadgeturi cu bluetooth clasic, cat si pentru dispozitivele LE cu consum de energie incredibil de redus. Acumulatorul este Li-Ion 4 celule putand furniza pana la 6 ore de utilizare continua folosind profilul Power Saver.

Avand in vedere ca beneficiaza de o reducere semnificativa de pret, acest laptop este un best-buy ce sigur nu o sa va dezamageasca atat ca performanta cat si ca design.

Toshiba Satellite L50-B-1DM Core i3, 6 GB DDR3 4.83/5 (96.67%) 6 voturi

Leave a Reply