Toshiba Satellite L50-B-2CR laptop cu raport performanta-pret foarte echilibrat

January 11, 2016
laptopuri ieftine promotii

Toshiba Satellite L50-B-2CR este un laptop extrem de potrivit pentru taskuri precum navigarea pe net, rularea aplicatiilor de tip office, divertisment multimedia, intr-un cuvant sarcini uzuale. Odata ce device-urile concernului nipon au devenit cunoscute intregii lumi, calitatea a devenit accesibila la un pret bun.

Design-ul este clasic pentru seria Satellite. Linii sigure care definesc volumele bine conturate, finisaj de inalta clasa si materiale de calitate sunt atuuri care sustin filosofia producatorului. Acesta surprinde si prin alegerea unor culori indraznete care vin totusi foarte bine.
Toshiba Satellite L50-B-2CR

Click aici pentru pret – Toshiba Satellite L50-B-2CR

Acest dispozitiv este de un rosu intens care, alaturi de negru, da un aspect vesel si in acelasi timp serios. Carcasa este construita dintr-un plastic dur care protejeaza constructia interioara.

Ecranul este un LED TFT de 15.6 inch diagonala cu rezolutie HD. Imaginile clare sunt conturate de culori naturale, contrastele reflectate de tehnologia TruBrite fiind puternice.

Tastatura este de tip insula, cu taste distantate si cursa optima. Altfel spus, confortul in timpul tastarii se datoreaza ergonomiei ce provine din atentia de care se bucura fiecare detaliu al device-ului.

Procesorul cu care este inzestrat laptopul Toshiba Satellite L50-B-2CR este un Intel i3 4005U cu doua nuclee. Arhitectura pe care a fost creat este de 22 nm, cu un cache de 3 MB si frecventa tactata la 1,7 Ghz. Aceste specificatii definesc un standard mediu de performante pentru multe din sarcinile cu care ne confruntam zilnic.

Memoria RAM are 4 GB DDR3 (1600 MHz) dar poate fi marita pana la 16 GB, upgrade-ul putandu-se face cu usurinta prin prezenta unui slot liber. Stocarea datelor se face pe un HDD de 500 GB capacitate.

Pentru grafica sunt prezente chipset-urile HD Graphics 4400 integrat si Radeon R5 M230 dedicat de la AMD. Placa dedicata vine cu 1 GB DDR3 memorie si ne ofera posibilitati limitate in ceea ce priveste capitolul jocuri noi ne putem rezuma doar la cele cu cerinte mici precum F1 2014, Fifa 15, Sims 4, Total War: Rome II si altele.

Printre dotarile multimedia gasim o camera web HD, cititor de carduri, microfon incorporat si difuzoare marca Onkyo cu tehnologie DTS Sound. Porturile acopera toate optiunile si anume: HDMI, USB 2.0, doua USB-uri 3.0, VGA, RJ-45.

Conexiunile la internet suporta tehnologia Gigabit pentru varianta pe cablu, iar la Wi-Fi avem standardul 802.11 ac. Modulul bluetooth vine si el cu cel mai nou standard, Low Energy care dupa cum ii spune si numele ne ofera un consum energetic extrem de redus.

In ceea ce priveste sistemul de operare preinstalat acesta vine cu FreeDOS ce nu prea este util pentru ca nu are interfata grafica, ceea ce inseamna ca trebuie instalat un alt sistem.

Cu o greutate de 2,2 kg si cu o grosime de sub 2,4 cm, laptopul Toshiba Satellite L50-B-2CR se inscrie usor in clasa portabilelor, si pe care il puteti cumpara de AICI.

Toshiba Satellite L50-B-2CR laptop cu raport performanta-pret foarte echilibrat 5.00/5 (100.00%) 6 voturi

Leave a Reply