Toshiba Satellite L50-C-156 cu performante excelente si design premium auriu

January 2, 2016
laptopuri ieftine promotii

Laptopul Toshiba Satellite L50-C-156 este potrivit pentru aproape orice tip de sarcina, de la cele zilnice – cum ar fi navigarea pe net, multitasking sau aplicatii de tip office – pana la cele cu adevarat consumatoare de resurse – randari si editari foto/video, grafica 3D sau titluri noi de jocuri – laptopul suporta multe. Pe langa hardware-ul performant, laptopul exceleaza si la nivel estetic.

Design-ul este unul demn de clasa business prin liniile simple si clare, dar puse in evidenta prin caracterul slim al carcasei cu o grosime de doar 23,5 mm si greutatea de numai 2,2 kg. Auriul confera un aer inabordabil, o senzatie de lux si se imbina perfect cu partile colorate in negru.
Toshiba Satellite L50-C-156

Click aici pentru pret – Toshiba Satellite L50-C-156

Display-ul inzestrat cu caracteristica TruBrite este un LED cu 15,6 inci diagonala si rezolutie HD ofera culori vii si contrasturi luminoase. Tastatura are bloc numeric inclus si este de tip chiclet cu taste joase si ergonomice a caror textura este delicata. Pentru sesiuni lungi de lucru se asigura un confort sporit degetelor si incheieturilor.

Performanta de care am amintit anterior rezida din prezenta procesorului i7 5500U din clasa Broadwell de la Intel. Acesta este un dual-core cu frecventa de baza 2400 MHz ce poate urca in functie de necesitati pana la 3000 MHz datorita functiei Turbo Boost.

Modelul procesorului a fost lansat la inceputul anului 2015, creat pe tehnologia de 14nm, astfel ca beneficiaza de cele mai noi functii, plus un cache generos de 4 MB. Performantele sporite ii permit sa ruleze orice taskuri chiar si in paralel datorita virtualizarii incorporate, care la nivel de sistem de operare isi imparte sarcinile pe 4 procesoare virtuale.

Procesorul este sustinut de cei 4 GB DDR3 RAM la frecventa 1600 MHz ce ocupa unul dintre cele 2 sloturi disponibile, astfel ca veti mai putea adauga memorie in slotul liber daca considerati necesar acest lucru. Solutia aleasa pentru stocare se rezuma la un hard cu 5400 rpm de mare capacitate oferind spatiu de 1 TB.

HD Graphics 5500 este procesorul grafic integrat, poate chiar cel mai performant din gama sa, oferind un raport echilibrat intre performanta video si autonomie atunci cand laptopul ruleaza pe curentul din acumulator.

Pentru jocuri si procesare grafica avansata dispune si de placa video dedicata, modelul fiind GeForce 930M de la NVIDIA cu 2 GB DDR3. Dintre jocurile aparute in 2015 doar cateva cu cerinte foarte mari o pot pune in dificultate, in rest marea majoritatea a jocurilor pot rula fluent pe aceasta placa. Filmele indiferent de rezolutia lor vor putea fi vizionate la o calitate deosebita.

Dotarile multimedia intalnite pe Toshiba Satellite L50-C-156 sunt: DVD RW, camera web HD, cititor multicard si difuzoare stereo Onkyo. Pe partea de porturi sunt prezente HDMI, RJ-45, USB 2.0 si doua USB 3.0.

Conectarea la net se face conform standardelor Gigabit (1000 Mbps) prin fir, respectiv Wi-Fi 802.11 ac. Modulul Bluetooth dispune atat de standardul 4.0 cat si Low Energy ceea ce inseamna ca beneficiem de un plus de autonomie prin economia efectuata de acest standard .

Avand o baterie Li-Ion cu 4 celule, in mod normal autonomia trebuie sa fie de cel putin 4 ore si pana undeva la maximul de 6 ore, ce se poate obtine activand profilul Eco din toolul Toshiba sau Battery Saver si sa diminuati cat mai mult lumina ecranului.

De asemenea atunci cand nu folositi modulele Wi-Fi si bluetooth este bine sa le inchideti pentru ca altfel consuma inutil curent scazand pana la 20% din autonomia acumulatorului.

Cu siguranta Toshiba Satellite L50-C-156 nu este un laptop ieftin, dar la nivelul caracteristicilor tehnice prezentate cat si a designului, nu va fi usor sa gasiti o alternativa mai accesibila. Mai jos puteti vedea cum arata laptopul in realitate.

Toshiba Satellite L50-C-156 cu performante excelente si design premium auriu 5.00/5 (100.00%) 4 voturi

Leave a Reply