Toshiba Satellite L50-C-15C laptop performant cu ecran IPS Full HD

January 4, 2016
laptopuri ieftine promotii

Pentru amatorii de calitate, fiabilitate si nu in ultimul rand de aspect placut, Toshiba Satellite L50-C-15C este cea mai buna alegere. Un laptop bun pentru aproape orice tip de sarcini, de la browsing pana la editati foto sau video trecand prin divertisment multimedia.

Aspectul placut este dat de combinatia de culori aleasa si finisajul elaborat. Liniile moderne ale design-ului de inspiratie business pun in valoare planurile aproape spartane in rotunjimi si alte acolade.

Culoarea deschisa a auriului si finisajul metalic produc un efect interesant. Carcasa este produsa dintr-un platic rezistent la socuri de intensitate moderata si mici zgarieturi. Laptopul mai rezista si la torsiuni.
Toshiba Satellite L50-C-15C

Click aici pentru pret – Toshiba Satellite L50-C-15C

Ecranul, un LED IPS cu 15,6 inch diagonala si rezolutie FullHD. Datorita tehnologiei TruBrite culorile sunt naturale, iar luminozitatea foarte buna. Unghiurile de vizibilitate sunt largi si calitatea imaginii la fel de bună din orice unghi am privi.

Tastatura laptopului Toshiba Satellite L50-C-15C este de tip insula cu taste distantate si bine definite, cursa scurta. Intr-un cuvant, tastatura este optimizata pentru productivitate marita.

Toshiba Satellite L50-C-15C dispune de un procesor Core i7 de la Intel, model 5500U. Are doua nuclee, construite pe arhitectura 14 nm, cu o frecventa standard de 2400 MHz si in Boost de 3000 MHz. Performantele sunt suficient de mari incat sa puteti efectua orice sarcini doriti, chiar si cand rulati mai multe aplicatii in acelasi timp totul va merge perfect.

Memoria de lucru este DDR3 cu 1600 MHz si cu o capacitate de 8 GB instalata pe unul din cele 2 sloturi, putand fi upgradata la 16 GB folosind slotul liber. HDD-ul are 500 GB si 5400 rotatii pe minut.

Procesorul grafic integrat este HD Graphics 5500, ceea ce reprinta una dintre cele mai bune variante de placa integrata.

Partea grafica este sustinuta de placa dedicata GeForce 930M de la NVIDIA, avand o memorie de 2 GB DDR3. In ceea ce priveste jocurile, este recunoscuta ca fiind o placa cu performante medii ceea ce inseamna ca majoritatea jocurilor vor rula fluent.

In functie de cerintele fiecarui joc, unele dintre cele mai noi vor functiona la detalii minime, iar cele mai multe la detalii medii.

Pe laptop se mai gasesc DVD RW, camera web HD, cititor multicard, microfoane stereo. Porturile sunt HDMI, RJ-45, USB 2.0, doua USB 3.0 dintre care un USB Charge ce iti poate incarca smartphone-ul sau tableta chiar si atunci cand laptopul este in stand-by.

Pentru conectarea la internet ni se pune la dispozitie o placa de retea cu 1000 Mbps iar pentru conectarea fara cablu avem o placa Wi-Fi 802.11 ac sau bluetooth 4.0 + LE. Bateria Li Ion cu 4 celule are o durata de viata de pana la 4 ore in functie de solicitarile la care este supus laptopul.

Sistemul de operare este Free DOS ceea ce inseamna ca pentru a-l putea folosi trebuie sa instalati alt sistem de operare, dar cel putin aveti la dispozitie unitatea DVD pentru a va usura instalarea.

Toshiba Satellite L50-C-15C este un laptop bine pus la punct la nivel de dotari, cu un design impecabil si cu un pret echivalent cu ceea ce primim. Varianta pe alb a acestui model este Toshiba Satellite L50-C-15E.

Toshiba Satellite L50-C-15C laptop performant cu ecran IPS Full HD 4.88/5 (97.50%) 8 voturi

Leave a Reply