Toshiba Satellite L50-C-1RX cu design excelent si performante optime

January 9, 2016
laptopuri ieftine promotii

Pentru task-urile de zi cu zi, laptopul Toshiba Satellite L50-C-1RX este ideal. Bine echilibrat si optimizat pentru sarcini care nu au nevoie de foarte multe resurse de energie, acest laptop, ca de altfel intreaga gama Satellite, este competitiv si din punctul de vedere al costurilor.

Laptopul atrage si incita in acelasi timp prin culoarea rosie pe care o afiseaza cu indrazneala. Intr-o masa aproape in intregime in alb si negru variatia aceasta cromatica este binevenita. Combinarea rosului cu negrul este un succes vizual garantat. Pe langa colorit, design-ul este si el atragator.
Toshiba Satellite L50-C-1RX

Click aici pentru pret – Toshiba Satellite L50-C-1RX

Liniile ferme dau profilului un anumit grad de seriozitate, volumele sunt bine delimitate, iar balamalele au o cursivitate lenta. Finisajul este foarte atent finalizat, carcasa din plastic fiind destul de rigida si elastica in acelasi timp.

Ecranul intalnit pe laptopul Toshiba Satellite L50-C-1RX este un LED TFT cu 15.6 diagonala si rezolutie HD. Culorile sunt vii, contrastele bune, iar imaginile sunt clare si curate, tehnologia TruBrite isi spune cuvantul. Tastaturii nu i se poate reprosa nimic.

Cursa optima a tastelor, ergonomia si felul in care arata sunt recomandari tacite pentru performante ridicate. Touchpad-ul este corect dimensionat si raspunde foarte bine la comenzi inclusiv la gesturi multi-atingere.

Noile tehnologii de la Intel si-au facut loc si in aceasta configuratie. Procesorul Pentium N3700 are 4 nuclee si este din ultima generatie, lansat chiar la inceputul anului 2015.

Frecventa oferita in regim obisnuit de functionare este de 1.6 GHz iar in Boost ajunge la 2.4 GHz. Ajustarea frecventei se face in mod automat de catre sistemul de operare in functie de solicitarea existenta la un moment dat.

Pentru memorie RAM avem doar un singur slot disponibil care vine ocupat din fabrica cu o capacitatea de 4 GB la frecventa 1600 MHz. Placa de baza permite o capacitate maxima de 8 GB, dar pentru a face upgrade trebuie sa inlocuiti modulul de 4 GB cu altul de 8 GB. Toshiba Satellite L50-C-1RX are ca unitate de stocare un HDD de 1 TB cu 5400 rpm.

Chipset-ul grafic este integrat si face parte din clasa HD Graphics, ce se recomanda pentru activitati multimedia care nu necesita performante video sporite.

Dotarile pe partea multimedia se continua cu cititor multicard, o camera web HD cu microfon integrat si difuzoare marca Onkyo. Porturile HDMI, RJ-45, USB 2.0 si doua USB 3.0 ne vin in ajutor pentru diferite tipuri de conexiuni.

In ceea ce priveste legatura la internet, avem o placa de retea 10/100 Mbps si Wi-Fi 802.11 ac, dar si Bluetooth 4.0 + LE (Low Energy).

Daca stam sa comparam strict dupa raportul performanta-pret cu siguranta Toshiba Satellite L50-C-1RX nu este cea mai buna alegere, dar laptopul compenseaza pe partea de design avand o greutate de doar 2 Kg si 23.5 mm grosime, dimensiuni ce nu prea le gasim in categoria aceasta de pret.

Toshiba Satellite L50-C-1RX cu design excelent si performante optime 4.86/5 (97.14%) 7 voturi

Leave a Reply