Toshiba Satellite Z30-B-13N ultrabook cu carcasa din magneziu

January 2, 2016
laptopuri ieftine promotii

Toshiba Satellite Z30-B-13N este un laptop foarte usor, doar 1,2 kg si cu o grosime de numai 1,8 cm. Aceste date il fac sa fie nelipsit din bagajul pentru o excursie de weekend sau orice alta deplasare ori iesire in oras.

Pe langa acestea, configuratia hardware aduce si ea cateva plusuri in ceea ce priveste utilizarea lui pentru activitati zilnice sau chiar pentru taskuri ce solicita un consum mai mare de resurse.

Design-ul este foarte reusit, facandu-l unul dintre cele mai aspectoase device-uri din clasa sa. Liniile simple dar pline de substanta definesc contururi precise si planuri care se continua intrepatrunzandu-se intr-o modalitate eleganta si moderna.
Toshiba Satellite Z30-B-13N

Click aici pentru pret – Toshiba Satellite Z30-B-13N

Magneziul, materialul dominant din care este confectionata carcasa, pe langa faptul ca este foarte aspectuos este si foarte fiabil. Finisajul metalic,un finisaj industrial stilizat, confera forta produsului si siguranta utilizatorului.

Ecranul laptopului Toshiba Satellite Z30-B-13N este un LED acoperit cu un strat non-reflexiv cu rezolutie HD si diagonala de 13,3 inch. Imaginile sunt clare, apropiate de realitate, iar lumina puternica directa este disipata inteligent pentru a nu afecta vizibilitatea ceea ce inseamna ca poate fi utilizat la fel de bine si in mediu deschis.

Tastatura este chiclet, cu taste plate pentru o priza mai buna si cu o cursa mult scurtata pentru confort si productivitate.

Modelul procesorului este 5015U din gama Core i3 de la Intel, construit pe arhitectura Broadwell de 14 nm. Cache-ul este de 3 MB si frecventa tactata la 2100 MHz ceea ce ne indica performante medii cu un consum de energie echilibrat.

Pentru RAM exista doua sloturi, dintre care unul este ocupat cu 4 GB DDR3 la frecventa de lucru 1600 MHz, iar celalalt slot este liber pentru a mai putea adauga memorie. Totalul de capacitate RAM suportat de placa de baza este de 16 GB.

Solutia aleasa pentru stocare este una foarte inspirata, un SSD de 128 GB care pe langa faptul ca este extrem de rapid fata de un HDD, este rezistent la socuri, consuma mai putin, si ca urmare degaja mai putina caldura.

Placa grafica este modelul HD Graphics 5500, una dintre cele mai bune placi integrate, putand chiar sa ruleze si jocuri mai noi ce nu consuma multa resurse, precum Fifa 2015 sau Worl of Warships.

Toshiba Satellite Z30-B-13N dispune de difuzoare stereo, camera web FullHD de 2 MP si de cititor multicard. Pe partea de conectivitate si comunicatii, portabilul beneficiaza de aportul porturilor HDMI, RJ-45, VGA si trei USB 3.0.

Placa de retea pentru conexiunea prin cablu este de tip Gigabit, iar cea wireless este cu noul standard 802.11 ac. Mai este prezent si Bluetooth 4.0+LE.

Efectuand setarile pentru consum redus de energie, bateria Li Polymer 4 celule ar putea sa va asigure lejer o autonomie de 5 ore. Laptopul vine cu Windows 8.1 64 biti preinstalat putand face trecerea la Windows 10 in mod gratuit daca faceti update-ul inainte de luna iunie.

Toshiba Satellite Z30-B-13N este un ultrabook excelent din toate punctele de vedere pentru oricine are nevoie de un astfel de device.

Toshiba Satellite Z30-B-13N ultrabook cu carcasa din magneziu 5.00/5 (100.00%) 8 voturi

Leave a Reply