Category Archives: Toshiba

Toshiba Satellite L50-B-2CR laptop cu raport performanta-pret foarte echilibrat

Toshiba Satellite L50-B-2CR este un laptop extrem de potrivit pentru taskuri precum navigarea pe net, rularea aplicatiilor de tip office, divertisment multimedia, intr-un cuvant sarcini uzuale. Odata ce device-urile concernului nipon au devenit cunoscute intregii lumi, calitatea a devenit accesibila la un pret bun. Design-ul este clasic pentru seria Satellite. Linii sigure care definesc volumele… Citeste articolul »

Toshiba Satellite C70-C-198 laptop cu ecran de 17,3 inci si Windows 10

Un laptop care surprinde, Toshiba Satellite C70-C-198 este foarte bun pentru sarcinile zilnice, sarcini printre care se regasesc navigarea pe net, aplicatii de tip office, divertisment multimedia si ocazional un joc care nu are nevoie de mari resurse. Finisajul carcasei de plastic este deosebit, cu un model texturat interesant anti-amprente digitale si praf. Design-ul minimalist… Citeste articolul »

Toshiba Satellite CL10-B-103 netbook ieftin si bun

Mic, usor, aspectuos si cu performante bune, Toshiba Satellite CL10-B-103 este o aparitie cel putin interesanta. Adresat persoanelor dinamice care vor sa fie la curent cu ultimele noutati de pe retelele de socializare sau vor sa comunice altfel decat prin telefon, laptopul poate deveni companionul de incredere. Liniile de design sunt curate, volumele bine definite.… Citeste articolul »

Toshiba Satellite L50-B-2CQ laptop cu design premium, bun pentru sarcini uzuale

Toshiba Satellite L50-B-2CQ a spulberat mitul conform caruia design premium si performanta trebuie platit un pret uneori cam pipera. Cu un profil elegant si o dotare tehnica setata pentru performanta, laptopul poate fi folosit pentru activitatile zilnice si chiar pentru unele sarcini cu un consum relativ mare de resurse. Design-ul acestui produs este deosebit prin… Citeste articolul »

Toshiba Satellite L50-C-15E cu design business, performant si util pentru orice activitate

Un laptop construit special pentru sarcini care necesita un volum mare de resurse, Toshiba Satellite L50-C-15E se defineste si printr-un design atragator. Foarte bun pentru editari si randari video, pentru divertisment multimedia, sau pentru jocuri, poate fi folosit si pentru activitatile zilnice. Design-ul parca este inspirat din filozofia taoista in care simplitatea este cea mai… Citeste articolul »

error: Content is protected !!