Ultrabook ieftin

May 20, 2015
laptopuri ieftine promotii

Ultrabook-urile reprezinta o combinatie reusita intre portabilitate si performanta, adica intre netbook si laptop, fapt pentru care pretul unui ultrabook este mai mare decat al unui laptop cu aceeasi configuratie.

Ultrabook-urile se adreseaza in general persoanelor dinamice, pretentioase, si de cele mai multe ori sunt o unealta necesara mediului de afaceri. Daca cautati un ultrabook ieftin va recomand modelul Lenovo Ideapad Flex2-14 intrucat are tot ce ii trebuie si il gasiti cu o reducere semnificativa de pret.
ultrabook ieftin

Vezi promotiile pentru Lenovo Ideapad Flex2-14

Designul este ireprosabil, elegant si ergonomic, carcasa avand doar 20,32 mm grosime, ultrabook-ul cantarind doar 1.89 kg.

La fel de bine sta si la capitolul autonomie, putand lucra pe acest laptop pana la 6 ore fara a fi nevoie sa-l conectati la priza.

Un alt punct forte al acestui ultrabook este display-ul HD LCD LED multi-touch screen in 10 puncte, pe o diagonala de 14 inci, avand o rezolutie de 1366 x 768.

Datorita functiei touchscreen puteti folosi ultrabook-ul ca si tableta sau ca laptop. Modul de utilizare clasic, ca si laptop va ajuta atunci cand aveti nevoie de editari de texte si folositi intensiv tastatura fizica, iar atunci cand doriti sa navigati pe internet, sa derulati o prezentare sau sa vizionati un film si va incurca tastatura, impingeti ecranul pana ce tastatura devine suport iar in locul tastaturii si mouse-ului veti folosi touchscreen-ul.

De asemenea touchpad-ul beneficiaza de functia multitouch ingloband cateva actiuni de baza precum derularea paginii, micsorare-marire si chiar rotire.

Desi este un ultrabook ieftin nu face compromis nici pe partea de performante imbinand un procesor Intel Core i3 de 1900 MHz cu 4 GB RAM DDR3 la frecventa de 1600 MHz. Doar unul din cele 2 sloturi de memorie sunt ocupate, astfel ca pe viitor daca doriti sa aduceti un plus de viteza puteti achizitiona si instala inca un modul de RAM.

Hard-diskul este un hibrid de ultima generatie, imbinand performanta unui SSD cu volumul unui hard clasic, astfel ca sistemul stie sa stocheze in cei 500 GB date pe care le folositi foarte rar, iar datele folosite frecvent, in special cele care tin de sistem sunt incarcate in cei 8 GB care apartin tehnologiei SSD.

Placa video Intel HD Graphics 4400 fiind integrata ajuta la economisirea bateriei oferind un raport optim consum-performanta.

Pe partea de multimedia Lenovo Ideapad Flex2-14 se bucura de 2 difuzoare stereo pe tehnologie Dolby Advanced Audio, microfon si camera web HD.

Ultrabook-ul are suficiente porturi pentru orice tip de conexiune: 1 x HDMI, 2 x USB 2.0, 1 x USB 3.0, iesire audio, RJ-45 pentru conectarea cablului de internet. Conexiunile de wireless se pot realiza cu ajutorul placii de retea wireless care suporta toate standardele de viteza b/g/n .De asemenea modulul bluetooth 4.0 ajuta la conectarea la alte device-uri inteligente.

Sistemul de operare instalat pe ultrabook-ul Lenovo Ideapad Flex2 este Windows 8.1 pe 64 biti asigurand performante optime pentru aceasta configuratie.

Pentru alte modele de ultrabook-uri ieftine sau mai scumpe gasiti aici o lista sortata in functie de pret.

Ultrabook ieftin 4.63/5 (92.50%) 16 voturi