Windows 10 download gratuit

June 5, 2015
laptopuri ieftine promotii

Microsoft a anuntat lansarea oficiala pentru Windows 10 in data de 29 iulie 2015, insa deja puteti testa versiunea Windows 10 Pro Insider Preview, build 10074 pusa la dispozitie gratuit pe site-ul Microsoft inca din data de 29 Aprilie. Daca doriti sa descarcati Windows 10 inainte sa se lanseze oficial aceasta este pagina de download pentru versiunea build 10074: http://windows.microsoft.com/en-us/windows/preview-iso-update-1504

Derulati pagina in jos si dati click pe English (United States) si vor aparea linkurile de download. Daca aveti un procesor pe 64 biti sau pentru calculatoare cu peste 4 GB RAM este recomandata varianta x64. Pentru a avea acces imediat la urmatorul built scrieti in bara de search cuvantul update si asteptati cateva secunde pana apare sus pe prima pozitie Update System Settings dupa care dati enter, apoi click pe Advanced options si mai jos unde este selectat Slow schimbati si puneti pe Fast.

Windows 10

Daca aveti Windows 7 sau Windows 8 cu licenta veti putea face gratuit trecerea la Windows 10. Va fi si o limita de timp in care puteti obtine gratuit update-ul la Windows 10, si anume un an de la lansarea oficiala. Odata facut update-ul veti primi support si update-uri noi pe toata durata de viata a dispozitivului.

Daca nu faceti trecerea prin update in primul an, nu il veti mai putea primi gratuit, ci doar prin achizitionarea unei licente. O licenta pentru Windows 10 se va putea cumpara la un pret de aproximativ 120$.

Studentii pot obtine acces la licente Windows in mod gratuit. Trebuie doar sa va inscrieti aici dupa care sa confirmati faptul ca sunteti student trimitand o scanare a carnetului de student sau cu ajutorul cardului isic

Alta varianta de a obtine Windows 10 cu licenta ar fi sa cumparati o licenta ieftina pentru Windows 7 sau Windows 8 si apoi sa faceti update.

Pentru a primi notificarea de trecere de la Windows 7/8 la Windows 10 intai trebuie sa aveti instalat acest update KB3035583 din lista de update-uri optionale. Implicit daca din anumite motive nu doriti sa faceti trecerea si va streseaza notificarea cu Windows 10 trebuie sa dezinstalati update-ul KB3035583 si imediat sa-l setati ca ignore, si de asemenea sa setati actualizarile sa se faca manual sau in mod automat doar cele de securitate.

Windows 10 download gratuit 5.00/5 (100.00%) 6 voturi

Leave a Reply