Lenovo ThinkPad X1 Carbon ultrabook high-end

Ca laptop de clasa premium, Lenovo ThinkPad X1 Carbon este acel tip de device care arata bine oriunde ar fi pus si se mica bine aproape orice i s-ar cere sa faca. Se vede, se simte ca design-ul a fost indelung studiat. Toate detaliile sunt asezate exact la locul lor, nu lipseste nimic si totul… Citeste articolul »

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 3 laptop premium

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 3 este un ultrbook ajuns la a treia generatie. Este un produs de top, premium sub toate aspectele, recomandat mediului de business. Dar cum oamenii de afaceri sunt si ei oameni, poate cel mai usor dispozitiv din clasa sa poate fi folosit cu incredere acasa sau in orice alt mediu. Design-ul… Citeste articolul »

Asus X555LB-XO244D laptop performant Core i5

Asus X555LB-XO244D este un laptop care a venit odata cu noua serie X a celor de la Asus. La aspect aduce destul de mult cu un produs premium, pentru ca in ceea ce priveste disponibilitatea acesta poate un multitasking de calitate, divertisment multimedia dar si “chestii” mai serioase precum editari foto/video complexe sau alte aplicatii… Citeste articolul »

Acer Aspire V5-591G-59YA laptop performant, bun si pentru jocuri

Acer Aspire V5-591G-59YA se numara printre cele mai noi aparitii ale seriei V5 a producatorului asiatic. Succesul acestei serii se datoreaza dotarilor performante dar si design-ului deosebit al modelelor, caracteristici intalnite si la acest laptop. Este destinat utilizarii zilnice dar, in egala masura, poate deschide aplicatii care au nevoie de resurse serioase. Finisajul capacului din… Citeste articolul »

Acer Aspire V5-591G-70N7 laptop exclusivist

Acer Aspire V5-591G-70N7 este un alt model de top al seriei Acer V. Aspectul placut si dotarile hardware performante sunt principalele doua aspecte care situeaza acest laptop printre device-urile de buna calitate. Greutatea de 2,4 kg este un motiv in plus pentru a-l transforma intr-un partener permanent. Portabilul se adreseaza tuturor categoriilor de utilizatori, el… Citeste articolul »

Acer Aspire V5-591G-73UT laptop premium ultraperformant

Acer Aspire V5-591G-73UT este unul din laptopurile ultimei generatii ale seriei V a producatorului taiwanez. Asteptarile legate de dotarile tehnice de varf sunt pe deplin satisfacute. Modelul acesta poate fi folosit cu incredere pentru aproape toate sarcinile. Divertisment multimedia, aplicatii pretentioase din punct de vedere al consumului de resurse dar si cele de tip office… Citeste articolul »

Acer Aspire V5-591G-588D laptop de ultima generatie

Acer Aspire V5-591G-588D este un laptop modern din toate punctele de vedere care poate face fata aproape oricaror incercari. Multimedia, office sau gaming, aproape orice merge pe acest model caracterizat de un raport performante/pret corect. Aspectul dominat de linii moderne este primul care se observa. Noua gama a celor de la Acer pastreaza profilul care… Citeste articolul »

error: Content is protected !!